Lidhu me sukses!

Konkurse Pune

Bëhu pjesë e Alba Connect, kompani korrekte që punon në përputhje me ligjin. Më poshtë mund të gjeni konkurset e hapura ku mund të aplikoni përmes faqes tonë. Ju urojmë suksese gjatë aplikimit dhe fat në përzgjedhje të shpejtë.

Për momentin nuk ka asnjë konkurs të hapur në Alba Connect. Na vizitoni prap në këtë faqe për më të rejat rreth konkurseve.

Për momentin nuk kemi asnjë konkurs të hapur. Ju lutemi na vizitoni përsëri për të parë konkurset e reja.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!