Lidhu me sukses!

Shërbime nga Alba Connect


Business Process Outsourcing (BPO)

Organizata juaj mund të përfitojë shumë nga kalimi i detyrave të zyrës tek një palë e tretë. Kjo ju jep hapësirë dhe kohë të përqendroheni në funksionet kryesore të biznesit tuaj.

Lexo më shumë

Qendër
Kontaktimi

Alba Connect ka shumë vite përvojë në ofrimin e shërbimeve “omni-channel” për klientelën tonë ndërkombëtare.

Digjitalizim
i Dokumenteve

Shërbimi i skanimit dhe konvertimit të dokumenteve ju shndërron arkivën në formë digjitale. Filloni të merreni me arkivën tuaj me një klikim butoni.

Libërmbajtje

Qëndroni të organizuar me shërbimet tona të libërmbajtjes. Ne garantojmë 100% saktësi ashtu që ju të keni dijeni mbi financat tuaja.

Shërbime
Faturimi

Faturimi i klientëve është procedurë që merr shumë kohë për çdo biznes. Përmirësoni përqindjen e pagesave të kryera dhe konsistencën në faturim.

Si mund të ju shërbejmë?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!


Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!